Nødnett

Nyhetsarkiv

 • Instruksjonsvideo for montering av talegarnityr
  Instruksjonsvideo for montering av talegarnityr
  07.03.2016
  Her finner du instruksjonsvideo for montering av talegarnityr i brannhjelmer.
 • Tester nye muligheter med Nødnett
  Tester nye muligheter med Nødnett
  11.12.2015
  Det ligger mange muligheter i TETRA-teknologien Nødnett er basert på. Tollvesenet tester nå ut hvordan de kan benytte Nødnett til mer enn tale.
 • Hvordan vil sambandet fungere over landegrensen?
  Hvordan vil sambandet fungere over landegrensen?
  28.09.2015
  Norge og Sverige er de første landene i verden som kobler sammen sine TETRA-nett. Lurer du på hvordan det vil fungere? Nå er det laget en oversikt med ofte stilte spørsmål og svar om ISI-prosjektet.
 • Sikrer infrastruktur til Nødnett i tunneler
  Sikrer infrastruktur til Nødnett i tunneler
  17.09.2015
  Over 300 av landets veitunneler har fått eller skal få Nødnett. Som tunneleier på riksveiene har Statens vegvesen ansvaret for at nødvendig infrastruktur er på plass før Nødnettutstyret kan installeres.
 • Nødnett installert i flere tunneler
  Nødnett installert i flere tunneler
  12.08.2015
  Gårsdagens brann i Gudvangatunnelen satte nok en gang tunnelsikkerhet på dagsorden. Nødnett er en viktig del av beredskapen, og er nå installert i flere av landets veitunneler.
 • Vellykket testing i norsk-svensk samarbeidsprosjekt
  Vellykket testing i norsk-svensk samarbeidsprosjekt
  21.05.2015
  Formålet med prosjektet er å etablere grenseoverskridende nødkommunikasjon ved å koble sammen de to nasjonale TETRA-nettene, norske Nødnett og svenske Rakel. Videre testing gjenstår før prosjektet avsluttes i 2016.
 • Mer Nødnett for pengene
  Mer Nødnett for pengene
  25.03.2015
  Nødnetts brukere har behov for et tilpasset, tidsmessig og pålitelig verktøy. - God kommunikasjon redder liv, og gjør hverdagen tryggere for livredderne, sier Tor Helge Lyngstøl, direktør i DNK.
 • Sikkerhet i Nødnett
  Sikkerhet i Nødnett
  16.12.2014
  Det har vært mye oppmerksomhet rundt sikkerheten i mobilnett den siste tiden. Bakgrunnen er avsløringen av de falske basestasjonene i Oslo sentrum. Nødnett påvirkes ikke av de falske basestasjonene. Sikkerhetsmekanismer i Nødnett gjør at de falske basestasjonene ikke vil kunne fange opp eller påvirke Nødnett-samtaler.
 • Radioterminaler til brann i fase 4 og 5
  Radioterminaler til brann i fase 4 og 5
  22.05.2014
  DNK har signert avtalen om anskaffelse av radioterminaler til brannvesenet i fase 4 og 5. Med denne avtalen signert, er alle minikonkurranser for anskaffelse av radioterminaler til nødetatene til Nødnett Trinn 2 gjennomført.
 • Ny leveranse av radioterminaler signert
  17.10.2013
  DNK signerte forrige uke avtaler om leveranse av radioterminaler til hhv. Helse i fase 2, og Brann i Telemark, Agder og fase 3.
1 - 10 av 49
1 2 3 4 5 Vis alle Neste
1.0.170.679